Mir Olieverf

186Op initiatief van Felipe Jaurena Setoain, en op verzoek van veel van zijn klanten, begon de firma Jaurena SA in 1933 met het handmatig vervaardigen van olieverf. De, tot dan toe groothandel in pigmenten en oliën, kreeg in korte tijd zoveel vraag naar kant en klare olieverf, dat de activiteiten als groothandel werden gestaakt, en men zich volledig ging toeleggen op de productie van Mir olieverf.
De naam van de verf verwijst naar de Spaanse kunstschilder Joachim Mir ( Barcelona 1873-1940 ).
Inmiddels is de fabriek uitgegroeid tot een van de belangrijkste in Spanje, en hun producten worden wereldwijd verkocht.
Mir olieverf is een soepele, sterk gepigmenteerde eerste kwaliteit olieverf, met een schitterend kleurenpalet van maar liefst 77 kleuren.
De prijs voor deze verf kunnen we betrekkelijk laag houden, omdat we geen gebruik maken van enige tussenhandel, maar rechtstreeks importeren bij de fabriek. De verf is leverbaar in tubes van 20ml, 60ml, en de witten tevens in 200ml.

*** WEGENS OVERWELDIGEND SUCCES VAN ONZE EIGEN HAARLEMMER OLIEVERF, HEBBEN WE BESLOTEN MET DE VERKOOP VAN MIR OLIEVERF TE STOPPEN.  VANAF HEDEN OP ALLE MIR PRODUCTEN 25% KORTING!  OP = OP!